Jarmuż i jajka pomidorowe Benedykt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj jarmuż i jajka pomidorowe Benedykta spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz dziecko szpinak, pomidor, kanadyjski boczek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jarmuż i jajka pomidorowe z jagodami, boczek, jarmuż + pieczone jajka pomidorowe benedict {giveaway}, oraz Jarmuż i jajka Benedykta na dietę דל פחמימות,zną tygodniowy plan posiłków - piątek dzień 6 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, 1 łyżka ciepłej wody, musztarda, sok z cytryny i pieprz cayenne w blenderze i proces aż połączone. Zeskrobać i odstawić na bok.
Napełnij szeroki garnek około 3 cali wody. I ocet i doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodać boczek Kanadyjski i szalotki i gotować, mieszając często, aż złoty, o 4 protokół.
Dodać jarmuż, zdjąć z ognia i mieszać, aż kapusta zwiędnie, o 2 protokół. Doprawić pieprzem. Odstawić i ogrzać.
Grzać każdą angielską babeczkę w tosterze lub pod brojlerem, aż lekko złoty, o 5 protokół. Top każdy z plasterkiem pomidora i tosty, aż pomidor jest tylko lekko ciepły, o 1 minutę. Każdą babeczkę ułożyć mieszanką boczku i jarmużu kanadyjskiego. Rozbij każde jajko w kubku i wsuń do gotującej się wody. Gotować, aż białka są w pożądanej doneness, 3 do 5 minut.
Wyjąć łyżką szczelinową i umieścić na każdym Benedykt.
Skropić holenderskim sosem i podawać.