Jarmuż, Grillowany czosnek i Cheddar Panini

Jarmuż, Grillowany czosnek i Cheddar Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 16G białka, oraz 39g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3365 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, grubą sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany ser cheddar Panini z Pancettanem i gorącą musztardą, Miodowy Orzech-Chrupiący W Wieku Cheddar Panini-The Ultimate Panini Press Cookbook, oraz czosnek cytrynowy jarmuż grillowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej ekspres panini do średnio-wysokiej temperatury.Obierz zewnętrzną skórę z głowy czosnku, utrzymując pojedyncze ząbki w stanie nienaruszonym. Odciąć 1/4 cala od góry czosnku, odsłaniając goździki.
Połóż czosnek na kawałku folii aluminiowej wystarczająco dużej, aby go owinąć.
Pokrojoną stronę skropić oliwą z oliwek i doprawić solą. Zawiń czosnek w folię.
Umieść ściętą stronę na grillu i grilluj czosnek, aż ząbki będą bardzo miękkie i delikatne, około 30 minut. Gdy są wystarczająco chłodne, aby dotknąć, wycisnąć pieczone ząbki czosnku ze skórek. Zatrzymaj panini maker on.In w międzyczasie przygotuj jarmuż.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować je, mieszając, aż będą miękkie i pachnące, o minutę.
Dodać płatki czerwonej papryki i jarmuż i ostrożnie wrzucić jarmuż do pokrycia go w oleju.
Wlać do wody. Przykryj garnek, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj jarmuż przez kolejne 10 minut.
Masło rozprowadzić na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz kanapki. Odwróć jedną kromkę chleba i użyj noża do masła, aby rozłożyć 1/4 miękkich ząbków prażonego czosnku na drugiej stronie. Dodać czosnek z kapustą podsmażoną i serem. Zamknij kanapkę z drugą kromką chleba, masłem do góry.Grilluj panini, po dwa na raz, aż ser się rozpuści i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.