Jarmuż Mallung (jarmuż lankijski i kokos)

Kale Mallung (Sri Lanka jarmuż i kokos) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Hojny ruszt z pieprzu, sól, mielony kminek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Blueberry Kale Pops from Kale: The Complete Guide to the world ' s Most Powerfood, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej dużą, głęboką, nieprzywierającą patelnię.
Dodać cebulę i paprykę i gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie i zmieni kolor na różowy.
W razie potrzeby dodaj wodę przez łyżkę stołową, aby zapobiec przywieraniu.
Dodać jarmuż i plusk (około 1/4 szklanki) wody, wraz z kminkiem i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając co minutę lub tak, aż kapusta zwiędnie, ale nadal jasnozielony, o 4 do 5 protokół.
Dodać kokosa i 1 łyżkę soku z limonki i pozostawić na ogniu na tyle długo, aby ogrzać. Sprawdź przyprawę i w razie potrzeby dodaj więcej soku z limonki i sól do smaku.
Podawać na ciepło lub na zimno.