Japońska rzepa z Miso

Japońska rzepa z Miso
Przepis Japońska rzepa z Miso może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 30 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka mirinu, japońskiej rzepy, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Japońska Rzepa Z Miso, Rzepa Miso, oraz Marynowana Japońska rzepa z Shiso z " małych słoiczków, dużych smaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać miso i 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MisoMiso
2
Odrzuć łodygi rzepy i grubo posiekać liście. Połowę rzepy (pozostawić w całości, jeśli małe) i umieścić w 12-calowej patelni ciężkiej wraz z wodą, mirin, pozostały łyżka masła, i 1/8 łyżeczka soli. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie gotować, przykryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
MasłoMasło
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj zielenie garściami, obracając i mieszając szczypcami i dodając więcej jako objętość w patelni zmniejsza. Przykryć i gotować 1 minutę. Odkryj i kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż rzepa stanie się miękka, a płyn zmniejszy się do szkliwa, około 5 minut. Wymieszać z masłem miso i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
MasłoMasło
ZieloniZieloni
GlazuraGlazura
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn