Japońska cukinia i cebula
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Japońska cukinia i cebula mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Mieszanka oleju roślinnego, cukinii, sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Japoński Biały Słodki Ziemniak I Sola Z Cukinią, Kalafiorem, Cukinia I Cebula, oraz Marynowana Cukinia I Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować 5 minut.
Dodać cukinię i gotować, mieszając, o 1 minutę. Wymieszaj w sosie teriyaki, sosie sojowym i sezamie. Gotować, aż cukinia będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszać z mielonym pieprzem i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.