Janet ' s Scotcheroos
Przepis Janet ' s Scotcheroos może zaspokoić Twoje pragnienie kreolskie w około 1 godzina i 10 minut. Na 33 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 217 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka toffi, specjalne K, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Blender Janet Vinaigrette, Karmelki cioci Janet, oraz Janet ' s Onion Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 13×9 calowy metalowy patelnia z nieprzywierającą folią lub linia ze zwykłą folią i spryskać sprayem do gotowania.
Umieścić płatki w dużej misce i odstawić.
Połącz cukier i syrop kukurydziany w małym rondlu i gotuj na średnim ogniu, aby rozpuścić cukier.
Mieszanina przejdzie od mglistej do jasnej.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem orzechowym.
Wlać płatki i dobrze wymieszać. Naciśnij mocno w pan.In miska ustawiona na ledwo gotującej się wodzie lub za pomocą niskiego ustawienia na kuchence mikrofalowej, stopić chipsy toffi i czekolady razem.
Wlać roztopioną mieszaninę chipsów na krispies i niech czekolada ostygnie i ustawić. To zajmie kilka godzin. Można przyspieszyć rzeczy przez chłodzenie, ale bary będą trochę trudniejsze do pokrojenia.Po ustawieniu podnieś folię z patelni i ustaw pręty na desce do krojenia. pokroić w kwadraty.Linia 13×9 calowy metalowy patelnia z nieprzywierającą folią lub linia ze zwykłą folią i spryskać sprayem do gotowania.