Jan ' s Cowboy Steak with Tomato Relish

Jan ' s Cowboy Steak z pomidorowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 956 kalorii, 28g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście pietruszki, oliwę z oliwek, stek z rib-eye i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek z żeberka z pomidorowo-kaparowym smakiem, Pieczony stek z flanki z pomidorowo-Scallion Relish, oraz Stek z polędwicy kukurydziano-pomidorowej i grillowanym pieczywem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki na przyprawy wymieszać razem.
Wyjmij stek z lodówki na 1 godzinę przed gotowaniem, aby stek osiągnął temperaturę pokojową. Stek natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek, następnie natrzeć mieszankę przypraw na stek. Odstawić.
Usuń łodygi z pomidorów i pokrój większe na pół. W misce, połączyć pomidory, jalapeno, szalotka, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, pietruszka, kolendra i sól i pieprz.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Na dużej żeliwnej patelni lub patelni saute rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek. Podczas palenia na gorąco stek podsmażamy ze wszystkich stron i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pozwól stek do pieczenia, aż jego temperatura wewnętrzna wynosi 100 do 105 stopni F na termometrze mięsa.
Wyjmij go z piekarnika i umieść stek na regale chłodzącym. Pozostaw stek na stojaku przez 10 minut.
Wyjąć stek na deskę do krojenia i pokroić 4 do 5 plastrów z oka steku, pozostawiając trochę mięsa na kości. Łyżka pomidora smaki na szczycie steku, gdzie kości styka plastry.
To danie jest świetne ze średnim do ciężkiego czerwonego wina lub ze średnim do intensywnego piwa.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah