Jamie Oliver ' s Summertime Tagliarini

Jamie Oliver ' s Summertime Tagliarini
Letnie Tagliarini Jamiego Olivera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ser pecorino, orzeszki piniowe, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto rybne Jamie Oliver, Stir-fry Jamiego Olivera, oraz Stek i ciasto Guinnessa-Jamie Oliver dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę orzeszków piniowych rozbijamy na pastę, a następnie przekładamy do dużej żaroodpornej miski z pozostałymi pełnymi orzeszkami piniowymi, skórką z cytryny i sokiem, posiekaną natką pietruszki i oliwą z oliwek. Wymieszać, następnie dodać parmezan i pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PecorinoPecorino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wskazówka: sos powinien być w miarę grubym myślenie o nim jako o dressingu. Spróbuj go, dzięki czemu można zrównoważyć smaki i upewnij się, że jest dość zingy; jak sos nagrzewa się i topi ser, smak cytrynowy uspokoi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
Umieść duży garnek osolonej wody, aby się zagotować. Usiądź miska sosu na górze, a woda się nagrzejeto zabierze chłód. Gdy woda zacznie się gotować, wyjmij miskę i dodaj makaron do garnka. Makaron gotować zgodnie z instrukcją opakowania; odcedzić, zastrzegając trochę wody do gotowania. Wrzucić makaron z sosem i zastrzeżone wody do gotowania (spróbuj 1/2 szklanki), aby poluzować. Ciepło z makaronu roztopi ser, pozwalając na pokrycie go pięknym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wskazówka: jeśli sos okaże się zbyt gęsty, dodaj trochę więcej wody; powinien być niesamowicie jedwabisty, świeży i pachnący. Mieć jeden ostatni smak, aby zrównoważyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodać parmezan i posypać natką pietruszki; cieszyć się natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn