Jamaican Jerk Malina Kurczak
Jamaican Jerk Malina kurczak jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka drumettes kurczaka, chipsy hickory, malina glazury, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Jamaican Jerk Chicken, Jamaican Jerk Chicken, oraz Jamaican Jerk Chicken.
Instrukcje
Kurczaka natrzeć olejem i posypać Jamaican Jerk Rub. Przykryć i schłodzić od 4 do 6 godzin.
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut.
Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy po każdej stronie grilla, pozostawiając centrum puste.
Wióry spustowe; umieść na placu z wytrzymałej folii aluminiowej. Fold folia do uszczelnienia; wyciąć kilka szczelin w górnej części opakowania.
Opakowanie foliowe umieścić na 1 stronie węgli.
Umieść miskę kroplową między węglami.
Ułóż kurczaka na średnio gorących węglach (350 do 400) i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 10 do 15 minut z każdej strony.
Umieść kurczaka na patelni i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 5 do 6 minut z każdej strony, często szczotkując malinową glazurą.
* 4 funty skrzydełek z kurczaka można zastąpić perkusjami.
Odciąć końcówki skrzydeł i odrzucić; przeciąć skrzydła na pół w stawie. Kontynuuj zgodnie z zaleceniami powyżej.
Jamaican Jerk Raspberry Ribers: Zastąp 4 funty żeber wieprzowych, pokrojonych na kawałki, na 4 funty perkusji z kurczaka. Grilluj zgodnie z zaleceniami dla kurczaka lub aż żeberka będą miękkie.