Jam Stars
Dżem Stars może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 79 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier puder, dżem malinowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dżem Wiśniowy, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i cukier na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera 2 minuty lub do lekkiego i puszystego.
Dodać jajko i skórkę z cytryny; ubić na gładką masę.
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając tylko do wymieszania. Uformuj ciasto na 2 kulki, owinąć papierem woskowym i schłodzić 1 godzinę.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię do grubości 1/8 cala.
Cięcie na kształty za pomocą 3-calowego noża w kształcie gwiazdy.
Wytnij Centra z połowy ciastek za pomocą mniejszych noży w kształcie gwiazdy.
Umieść na wysmarowanych lub pergaminowanych blachach do pieczenia.
Piec, partiami, 10 do 12 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane; ostudzić na stojakach z drutu.
Całe ciasteczka rozłożyć równomiernie cienką warstwą dżemu.
Wycięte ciasteczka posypać cukrem pudrem.
Umieść 1 wycięte ciastko na każdym całym ciastku.
Star Cookies: aby te patriotyczne ciasteczka (które mogą być używane do dekoracji nasze babeczki uroczystości), zacznij od przepisu gwiazd dżem.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala; Wytnij za pomocą foremki do ciastek w kształcie gwiazdy o grubości 2 cali.
Umieść na blasze do pieczenia i włóż krótki Drewniany szaszłyk do połowy boku każdego ciastka.
Piec zgodnie z zaleceniami.
W międzyczasie połącz 4 szklanki cukru pudru, 6 łyżek pół na pół i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego, mieszając trzepaczką, aż lukier będzie gładki. Podzielić na partie i odcień pożądaną ilością czerwonego lub niebieskiego barwnika spożywczego. Łyżka polewa na schłodzone ciasteczka i rozprowadzić na brzegach.