Jalapeno Popper Dip wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.04 za porcję. Sprawdza się jako niedroga przystawka dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, masło, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 224 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno, Jalapeño Popper Dip, oraz Jalapeno Popper Dip.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Wymieszać boczek, ser śmietankowy, majonez, ser Cheddar, ser mozzarella, zielona cebula, i papryka jalapeno razem w misce; rozłożyć na 9-calowe okrągłe naczynie do pieczenia.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino można spróbować jest Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.