Jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga

5
4
3
2
1
Jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga

Jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj, jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałązek ziół, pstrąg, maślany spread i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozprzestrzenianie maślany sojowy można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Pełnoziarniste Bułeczki Z Jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg Wędzony, Pstrąg Wędzony, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyczyszczone pstrągi umieścić w dużej, zamykanej plastikowej torbie.Opróżnij całą butelkę marynaty nad rybą do torby.Zamknąć worek i umieścić rybę w lodówce na 8 do 10 godzin do 2 dni.Ustaw palacz na 150 stopni i użyj łagodnego drewna, takiego jak orzech, jabłko, dąb lub olcha. Gdy grill osiągnie temperaturę, rozpyl ruszt palacza z wysokotemperaturowym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieścić cebulę, zioła i klepki masła (lub maślany spread) wewnątrz jamy ryby. Następnie połóż pstrąga bezpośrednio na ruszcie wędzarniczym. Między pstrągami powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby dym mógł dotrzeć do wszystkich części ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Pozwól rybie palić przez 30 minut w temperaturze 150 stopni, aby wysuszyć zewnętrzną część ryby, aby była mocniejsza w późniejszych etapach wędzenia.Po 30 minutach podnieść temperaturę do 225 stopni, aby zakończyć proces wędzenia.Dym aż ryba osiągnie 145 stopni. Jeśli pójdziesz wyżej, ryby zaczną się zamieniać w suszone ryby. Całkowity czas gotowania trwa zwykle od 1 do 2 godzin w zależności od wielkości ryby i tego, ile palisz jednocześnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JerkyJerky
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok