Jak zrobić sos Butterscotch

Jak zrobić sos Butterscotch
Jak zrobić sos Butterscotch jest bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1891 kalorii, 4G białka, oraz 111g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, ekstrakt z wanilii, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 675 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również SOS Maślany, SOS Maślany, oraz SOS Maślany.

Instrukcje

1
SOS maślany trwa około pół godziny, aby, od początku do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek
2
Miej wszystko gotowe do pracy: Po pierwsze, zanim zaczniesz, upewnij się, że masz wszystko gotowe do pracy - śmietanę i brązowy cukier obok patelni, mierzone i czekające. Robienie toffi to szybki proces, który nie może czekać na polowanie na składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Roztopić masło, dodać brązowy cukier: w ciężkim dnie ze stali nierdzewnej 2 quart rondel, roztopić masło na małym lub średnim ogniu. Tuż przed stopieniem masła, dodać cały ciemnobrązowy cukier na raz i mieszać drewnianą łyżką, aż cukier będzie jednolicie mokry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Mieszaj rzadko: mieszaj rzadko, aż mieszanina zmieni się z wyglądającej ziarnistej do stopionej lawy. Pamiętaj, aby dostać się do narożników garnka i uważnie obserwować, jak zmienia się mieszanka. Zajmie to około 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Zwróć uwagę na teksturę: tuż przed dodaniem kremu karmelizujący brązowy cukier zacznie wyglądać bardziej płynnie, a mniej jak gęsty mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Dodaj śmietanę, gotuj: w tym momencie Dodaj cały krem na raz i wymień łyżkę trzepaczką. Obniżyć ciepło trochę i ubić śmietanę do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Gdy ciecz jest jednolita, włączyć ciepło z powrotem do medium i ubijać co kilka minut w sumie 10 minut lub aż zarejestruje 107° na termometr cyfrowy lub cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Pozwól odpocząć, a następnie przenieś do pojazdu magazynującego w celu ostygnięcia: po zagotowaniu cieczy w piecu przez 10 minut, wyłącz ogrzewanie i pozostaw na minutę lub dwie przed przeniesieniem do żaroodpornego pojemnika do przechowywania. (Wolę miskę ze stali nierdzewnej lub szkła.) Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Smak, dodać sól i ekstrakt wanilii do smaku: gdy płyn maślany ma temperaturę pokojową, weź mały smak. Ważne jest, aby wiedzieć, jak smakuje ugotowany brązowy cukier i masło i co się dzieje, gdy przekształcasz tę płaską słodycz w prawdziwy smak toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
ButterscotchButterscotch
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Wymieszać połowę soli i ekstraktu z wanilii. Spróbuj jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Dodaj więcej soli i ekstraktu z wanilii, aż do uzyskania cudownego smaku prawdziwej toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
ButterscotchButterscotch
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
Toffi tworzy fantastyczną polewę do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
13
SOS maślany schłodzić w niereaktywnym pojemniku z ciasno dopasowaną pokrywką dopiero po całkowitym schłodzeniu sosu. Będzie przechowywać przez miesiąc w lodówce, to znaczy, jeśli możesz nie jeść go przez cały czas, gdy ostygnie i zostanie przyprawiony do własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn