Jak zrobić domowy boczek wędzony z agawy i bourbona

Jak zrobić domowy boczek wędzony z agawy i bourbona
Jak zrobić domową agawę i Bourbon wędzony boczek to bezmleczne napój. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 713 kalorii, 11g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz madhavan agave Nectar, Maker ' s mark Bourbon whiskey, różową sól utwardzającą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Domowa kukurydza karmelowa z bourbonem i boczkiem, Bourbon karmelizowany boczek i pomidor BLT w / jajka sadzone + wędzona Gouda, oraz Wędzona Agawa-Dijon Solona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W razie potrzeby rozmrozić brzuch wieprzowy w lodówce. Nie można wyleczyć mrożonej wieprzowiny!
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Połącz sól, różową sól i cukier w misce i dobrze wymieszaj.Rozetrzyj tę mieszaninę na całej powierzchni brzucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić brzuch wieprzowy w worku Ziploc 2 galon lub płytkim pojemniku. (Sól sprawi, że wieprzowina uwolni wodę, tworząc solankę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wlać nektar z agawy na brzuch wieprzowy. Upewnij się, że jego rozłożone równomiernie na wszystkich stronach brzucha wieprzowego.Przechowywać w lodówce, obracając wieprzowinę i redystrybucji lek codziennie przez siedem dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Wyjąć wieprzowinę z kuracji, dokładnie spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Umieścić go na stojaku na ręczniki papierowe w lodówce i pozostawić do wyschnięcia, odkryte na 12-24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn