Jak zrobić domowy boczek wędzony z agawy i bourbona
Jak zrobić domową agawę i Bourbon wędzony boczek to bezmleczne napój. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 713 kalorii, 11g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz madhavan agave Nectar, Maker ' s mark Bourbon whiskey, różową sól utwardzającą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Domowa kukurydza karmelowa z bourbonem i boczkiem, Bourbon karmelizowany boczek i pomidor BLT w / jajka sadzone + wędzona Gouda, oraz Wędzona Agawa-Dijon Solona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby rozmrozić brzuch wieprzowy w lodówce. Nie można wyleczyć mrożonej wieprzowiny!
Połącz sól, różową sól i cukier w misce i dobrze wymieszaj.Rozetrzyj tę mieszaninę na całej powierzchni brzucha.
Umieścić brzuch wieprzowy w worku Ziploc 2 galon lub płytkim pojemniku. (Sól sprawi, że wieprzowina uwolni wodę, tworząc solankę).
Wlać nektar z agawy na brzuch wieprzowy. Upewnij się, że jego rozłożone równomiernie na wszystkich stronach brzucha wieprzowego.Przechowywać w lodówce, obracając wieprzowinę i redystrybucji lek codziennie przez siedem dni.
Wyjąć wieprzowinę z kuracji, dokładnie spłukać i osuszyć.
Umieścić go na stojaku na ręczniki papierowe w lodówce i pozostawić do wyschnięcia, odkryte na 12-24 godzin.