Jak zrobić domowe Trufle czekoladowe

Jak zrobić domowe Trufle czekoladowe
Jak zrobić domowe Trufle czekoladowe to przystawka, która serwuje 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 2600 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać słodko-gorzką czekoladę, amaretto, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Słodycze dla mojego Cukiereczka-jak zrobić czekoladowe trufle, Trufle Czekoladowe Domowej Roboty, oraz Dzieci mogą zrobić: Trufle czekoladowe z owocami i orzechami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Podgrzać śmietanę na wolnym ogniu: w małym, ciężkim rondlu przynieś ciężką śmietanę do ubijania na wolnym ogniu (wymieszaj i zeskrobuj boki łopatką co kilka minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Jeśli używasz jednego z innych zalecanych aromatów, wymieszaj go ze śmietaną (i zignoruj wanilię w następnym kroku). Jeśli dodasz miętę lub inne substancje stałe, po gotowaniu śmietany zdejmij z ognia i pozostaw na godzinę. Następnie odcedź ciała stałe, a następnie Przywróć krem do gotowanego na wolnym ogniu i kontynuuj przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Umieść czekoladę w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać krem na czekoladę, dodać wanilię i odstawić na kilka minut, a następnie mieszać, aż będzie gładka. (Ta czekoladowa baza nazywa się ganache.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Przechowywać w lodówce przez 2 godziny: pozostawić do ostygnięcia, a następnie umieścić w lodówce na dwie godziny.
4
Rozwałkować kulki i schłodzić przez noc: użyj łyżeczki do rozwałkowania kulek ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Szybko zwijaj ręce (ponieważ stopi się od ciepła rąk) i połóż na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Wstawić na noc do lodówki.
7
Bułka w proszku kakaowym: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Zwinąć w kakao w proszku lub posiekane orzechy i podawać, lub umieścić z powrotem w lodówce do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn