Jak zrobić brukselkę z sosem z boczku

Jak zrobić brukselkę z sosem z boczku
Jak zrobić brukselkę z sosem bekonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 238 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, brązowy cukier, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brukselka z boczkiem i sosem z suszonych pomidorów, Pieczona brukselka i kalafior z sosem z boczku, oraz Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą brukselkę pokroić na pół, każdą połowę pokroić w paski i wyrzucić rdzenie.
2
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać boczek, aż rumiane i chrupiące, 8 do 10 protokół. Wymieszaj ocet jabłkowy, sok z cytryny i brązowy cukier. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać gorącą mieszaninę boczku na misce z brukselką i wrzucić do herbu całkowicie. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn