Jak zrobić brukselkę z sosem z boczku

Jak zrobić brukselkę z sosem bekonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 238 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, brązowy cukier, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brukselka z boczkiem i sosem z suszonych pomidorów, Pieczona brukselka i kalafior z sosem z boczku, oraz Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą brukselkę pokroić na pół, każdą połowę pokroić w paski i wyrzucić rdzenie.
Przełożyć do dużej miski.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać boczek, aż rumiane i chrupiące, 8 do 10 protokół. Wymieszaj ocet jabłkowy, sok z cytryny i brązowy cukier. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować przez 1 minutę.
Wlać gorącą mieszaninę boczku na misce z brukselką i wrzucić do herbu całkowicie. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.