Jak zrobić marynowane szparagi

Jak zrobić marynowane szparagi
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Jak zrobić marynowane szparagi może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 405 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nasiona gorczycy, cukier, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak Zrobić Marynowaną Czerwoną Cebulę, Jak zrobić marynowaną paprykę, oraz Jak zrobić marynowaną paprykę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć ścięty koniec szparagów i pokroić je na 3 cale długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Umieść je w dużej misce z 1/3 szklanki soli i przykryj wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić na 2 godziny.
4
Odcedzić i spłukać pod chłodną wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wysterylizuj dwa słoiki o szerokich ustach o wielkości kufla w gotującej się wodzie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
W rondlu na średnim ogniu połącz ocet, cukier, 1 łyżeczkę soli, nasiona gorczycy, Nasiona kopru i krążki cebuli. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez jedną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Szparagi zapakuj do gorących słoików, zostawiając 1/2 miejsca od brzegu. Do każdego słoika włożyć po jednej gałązce koperku i posypać 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
8
Wlać gorący płyn do wytrawiania do słoików, napełniając do 1/4 cala obręczy. Przetrzyj felgi czystą wilgotną szmatką i uszczelnij pokrywkami. Proces we wrzącej łaźni wodnej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Schłodzić do temperatury pokojowej. Sprawdzić uszczelnienia podczas chłodzenia, naciskając środek pokrywy. Nie powinien się ruszać. Etykieta i data; przechowywać w chłodnym ciemnym miejscu. Jeśli jakiekolwiek słoiki nie zostały prawidłowo zamknięte, przechowywać w lodówce i jeść w ciągu dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn