Jajka po benedyktyńsku z boczkiem i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj jajka po benedyktyńsku z boczkiem i rukolą. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, sok z cytryny, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jajka po benedyktyńsku z boczkiem i rukolą, Bekon Awokado Jajka Benedykt, oraz Klasyczny Kanadyjski Boczek Jajka Benedykt Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą, ubić 4 żółtka z winem i szczyptą soli, aż podwoi się objętość i lekko zgęstnieje, około 2 minut. Stopniowo dodawać roztopione masło, stale ubijając, aż utworzy się gęsty, kremowy sos, około 5 minut.
Wlać sok z cytryny i Tabasco i doprawić solą. Utrzymuj ciepły sos hollandaise, ubijając od czasu do czasu.
Na patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ostry, 6 protokół.
Przenieść na papierową ręcznikową płytę.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Dodać rukolę, szybko wrzucić gorący olej i przełożyć na talerz; doprawić solą.
Przynieś dużą, głęboką patelnię wody na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu i dodaj ocet. Po kolei, rozbij jajka do małej miseczki i wlej je do gotującej się wody, pozostawiając dużo miejsca między nimi. Kłusować jajka, aż białka są ustawione, a żółtka są nadal płynne, około 4 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej ostrożnie przenieść jajka na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Ułóż tosty angielskie połówki muffinek na talerzach i wierzch z boczkiem, jajkami w koszulce, rukolą i sosem holenderskim.