Jajka marynowane Chipotle i Adobo

Jajka marynowane Chipotle i Adobo
Chipotle i Adobo marynowane jajka to bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 5G tłuszczu i w sumie 102 kalorie. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. 81 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby to ponownie. Ten przepis od Allrecipes wymaga chili chipotle, cebuli, wody i octu destylowanego. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chipotle En Adobo, Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, oraz Zwęglone szparagi Tacos z kremowym Adobo i marynowaną czerwoną cebulą.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszaj ocet, wodę, czosnek, cebulę, sól, cukier, chili chipotle i sos adobo. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cebula będzie przezroczysta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
SOS AdoboSOS Adobo
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Jajka ugotowane na twardo włożyć do czystych słoików. Przecedź wrzącą solankę do słoików, aby przykryć jajka. Przykryj pokrywkami i wstaw do lodówki na co najmniej 3 dni przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 6 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn