Jajka Faszerowane Boczkiem
Jajka faszerowane boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczypiorek, ogórek kiszony, udekorować: gałązki koperku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowo-Migdałowy Bekon-Bekon I Jajka Lody, Jajka Faszerowane, oraz Boczek I Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka. Żółtka, majonez i kolejne 4 składniki przerabiać w maszynce do gotowania, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wymieszać z pokruszonym boczkiem, ogórkiem ogórkowym i posiekać szczypiorek.
Łyżka nadziewana na białka. Przykryć i schłodzić do 8 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.