Jajecznica z porami, fasolą Fava, chrupiącą bułką tartą i parmezanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jajecznicę z porami, fasola Fava, chrupiąca bułka tarta, i parmezan spróbować. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pory, masło, klin parmezanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajecznica Na Parze Z Bułką Tartą Prosciutto I Estragonem, Fasola Fava Z Porami I Pieczarkami, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieścić chleb w średniej misce.
Drizzleoil over, tossing to coat. Rozsypać pieczywo na małej blasze do pieczenia.
Posypać lekko solą morską.
Piec aż chleb jest złotobrązowy, często mieszając, 10 do12 minut. Spoko na kartce. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 godziny do przodu.
Niech stanąć w roomtemperatura. Przewiń 3 minuty w 350°przed użyciem.
Gotować fasolę fava w średnichsaucepan wrzącej osolonej wody dopoczynnik, około 14 minut.
Whiskeggs, crème fraîche, i 1/2 łyżeczki seasalt w dużej misce do mieszania.
Roztopić masło w ciężkich dużych patelni overlow ciepła.
Dodaj pory. Smażyć do miękkibut Nie brązowy, o 10 protokół.
Wymieszać w fasoli fava.Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać mieszankę jajeczną. Wymieszać żaroodporną szpatułką, aż do momentu, w którym prawie się ustawi, ale nadal jest kremowy, od 3 do 4 minut. Doprawić pieprzem.
Przenieść mieszaninę jaj na talerz.
Posypać chrupiącą bułką tartą. Zetrzeć Parmesancheese i podawać.
2% kalorii z tłuszczu, 21,7 g tłuszczu,
1 g tłuszczów nasyconych,