Jajecznica z porami, fasolą Fava, chrupiącą bułką tartą i parmezanem

Jajecznica z porami, fasolą Fava, chrupiącą bułką tartą i parmezanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jajecznicę z porami, fasola Fava, chrupiąca bułka tarta, i parmezan spróbować. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pory, masło, klin parmezanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajecznica Na Parze Z Bułką Tartą Prosciutto I Estragonem, Fasola Fava Z Porami I Pieczarkami, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chleb w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Drizzleoil over, tossing to coat. Rozsypać pieczywo na małej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posypać lekko solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
5
Piec aż chleb jest złotobrązowy, często mieszając, 10 do12 minut. Spoko na kartce. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 godziny do przodu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech stanąć w roomtemperatura. Przewiń 3 minuty w 350°przed użyciem.
1
Gotować fasolę fava w średnichsaucepan wrzącej osolonej wody dopoczynnik, około 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Whiskeggs, crème fraîche, i 1/2 łyżeczki seasalt w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Sól MorskaSól Morska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Roztopić masło w ciężkich dużych patelni overlow ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pory. Smażyć do miękkibut Nie brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
6
Posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
7
Wymieszać w fasoli fava.Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
8
Dodać mieszankę jajeczną. Wymieszać żaroodporną szpatułką, aż do momentu, w którym prawie się ustawi, ale nadal jest kremowy, od 3 do 4 minut. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Przenieść mieszaninę jaj na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
10
Posypać chrupiącą bułką tartą. Zetrzeć Parmesancheese i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
11
W porcji: 354,4 kalorii,
12
2% kalorii z tłuszczu, 21,7 g tłuszczu,
13
1 g tłuszczów nasyconych,
14
Cholesterol 5 mg,
15
1 g węglowodanów,
16
5 g cukrów ogółem,
17
4 g węglowodanów netto,
18
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn