Jajecznica Tacone
Jajecznica Tacone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 438 kalorii, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser jack, jajka, salsę pomidorową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Jajecznica Tacone, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, ubić jajka, 1/4 szklanki wody, i sól do wymieszania.
Ustaw 10-do 12-calową patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu.
Dodaj olej, szynka, chiles, cebula, i pomidor; mieszać często, aż cebula kuleje, o 5 protokół. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać masę jajeczną, następnie posypać równomiernie serem. Gdy cienka warstwa jajka jest ustawiona na dnie patelni, w ciągu około 30 sekund popchnij ugotowane jajko w kierunku jednej strony patelni szeroką szpatułką, pozwalając niegotowanemu jajku płynąć pod spodem. Kontynuuj gotowanie i popychanie mieszaniny jaj, aż jajka będą miękko ustawione, ale nadal wilgotne, łącznie 3 do 4 minut. Wymieszać, aby odwrócić jajka.
Zawiń tortille w folię i podgrzać w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%) Tylko do gorącego i parnego, 15 do 30 sekund.
Ułóż tortille, po kolei, na desce i łyżce około jednej czwartej mieszaniny jaj w każdym, tuż poniżej środka. Owiń tortille szczelnie wokół nadzienia. W razie potrzeby przeciąć każde burrito na pół po przekątnej; układać na talerzach. Oferujemy salsę, sól i pieprz, aby dodać do smaku.