Jajecznica a la Jan
Jajecznica a la Jan to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka majonezu, jajka, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Wszystko Jajecznica, oraz Jajecznica Tex-Mex.
Instrukcje
Rozbij jajka do miski. Wymieszać z wodą, czosnkiem w proszku, majonezem, białym winem, solą i pieprzem.
Dobrze wymieszać trzepaczką do drutu. Wymieszać z serem cheddar.
Podgrzać nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jajek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze ugotowane. Jaja powinny być twarde, ale nie twarde. Te jajka będą miały bardziej miękką konsystencję niż zwykła jajecznica.