Jaja Kawiorowe

Jaja Kawiorowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jajek z kawiorem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 209 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę, śmietanę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajka z kawiorem, Caviar Deviled Eggs, oraz Jajka zapiekane z kawiorem.

Instrukcje

1
Ostrożnie usuń górną trzecią skorupkę jaj, dotykając jajkiem nożem do parkowania, a następnie delikatnie podważyć górę i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Wlać jajka do miski, rezerwując skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Użyj noża, aby rozerwać każdą membranę pozostającą w dnie skorupek jaj. Obficie przykryć skorupki zimną wodą w rondlu 3-qt i dodać ocet. Dusić na średnim ogniu, delikatnie mieszając od czasu do czasu i odtłuszczając pianę, 15 minut. Ostrożnie przenieś skorupy łyżką szczelinową do stojaka w celu ostygnięcia. Delikatnie wytrzyj skorupy do środka i na zewnątrz wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby całkowicie wyczyścić. 3Put eggshells in eggcups or small glasses to keep them upright.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
1
Ubij śmietanę trzepaczką, aż po prostu trzyma sztywne szczyty, a następnie ubij sok z cytryny, wódkę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
KremKrem
WódkaWódka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Lekko ubić jajka widelcem, następnie dodać 1 1/2 łyżki masła, 1/8 łyżeczki soli i pozostałą szczyptę cayenne. Roztopić pozostałą łyżkę masła w patelni nonstick na średnim ogniu, a następnie gotować mieszaninę jaj, stale mieszając, aż jaja są tylko jajecznica, 3 do 5 protokół. Podzielić na skorupki i top bitą śmietaną i kawiorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MasłoMasło
KawiorKawior
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn