Jagody ' N ' Cream owsianka amarantowa

Jagody ' N ' Cream owsianka amarantowa
Jagody' N ' Cream owsianka amarantowa może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 277 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz amarantus, jagody, syrop klonowy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Owsianka Amarantowa, Ciasto Dyniowe Owsianka Amarantowa, oraz Kasza Bananowo-Orzechowa Amarantowa.

Instrukcje

1
Moczyć amarantus w nocy (jeśli to możliwe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
2
Odcedzić i opłukać amarant.
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
3
Połącz z jedną szklanką wody i szczyptą soli. Doprowadź amarantusa do wrzenia i zmniejsz do gotowanego na wolnym ogniu (aż do niskiego poziomu.) Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut, aby zgęstnieć amaranth.In do oddzielnego garnka dodaj jagody, syrop klonowy i 1 łyżkę ciężkiej śmietany. Wyskrobać fasolę wanilii i wrzucić zarówno nasiona, jak i strąk do jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
AmarantAmarant
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Podgrzewaj na małym ogniu, aż jagody zostaną podgrzane (upewniając się, aby nie zagotować ciężkiej śmietany.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6
Podawać nalewając na spód Borówki, następnie amarantusa, a następnie wierzch jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
AmarantAmarant
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn