Jagodowe ciasteczka Czarno-białe

Jagodowe ciasteczka Czarno-białe
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1554 kalorii, 20g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka i posypane te i ciasteczka się, ja również naprawdę kocham rozbicia jagody na fioletowy miąższ i czyniąc je w dość fioletowy szkliwo, półsłodkie kawałki czekolady, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasteczka czerwone, białe i jagodowe, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka czarno-białe.

Instrukcje

1
Piec przez około 15 minut, lub aż ciasteczka są lekko rumiane na dole i wiosna z powrotem dotknąć na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 10 minut, a następnie wyjąć do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia przed lukier.Do polewy Borówkowej: mała garść (ok. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
3
świeża jagoda2 1/2 szklanki cukru pudru odrobina ekstraktu waniliowego1 łyżka syropu kukurydzianego2-3 łyżeczki wody
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
W średniej wielkości misce, za pomocą widelca, bardzo dobrze rozgnieść jagody, aż pompa jest sproszkowany i jagody wypuścić swoje piękne fioletowe soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać sok z cytryny, syrop kukurydziany i ekstrakt z wanilii i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6
Wlać cukier puder i 2 łyżeczki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Trzepaczka do całkowitego połączenia. Jeśli chcesz rozrzedzić glazurę tylko trochę więcej, dodaj tylko odrobinę więcej wody. Odstawić, aż będą gotowe do polewania ciasteczek. Jeśli glazura top twardnieje trochę, po prostu dać mu dobrą trzepaczką przed nałożeniem na ciasteczka
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Do polewy czekoladowej: 4 uncje półsłodkich kawałków czekolady 3 łyżki masła 1 łyżka syropu kukurydzianego
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
9
W kuchence mikrofalowej, roztopić masło i czekoladę w kuchence mikrofalowej. I zwykle kuchenka mikrofalowa tej mieszanki, aż masło jest nieco stopiony, a następnie po prostu mieszać do stopienia czekolady i masła razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj syrop kukurydziany. Mieszaj. Odstawić szkliwo na bok, aż będzie gotowe do nałożenia na cookies.To glazura ciasteczka: Zezwalaj na ciasteczka gotować całkowicie. Użyj palców, aby szczotkować wszelkie dodatkowe okruchy od spodu ciastek. Całe dno ciastka polewamy szkliwem borówkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
11
Odstawić na około 30 minut. Po ustawieniu delikatnie polej połowę ciastka polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Pozostawić na kolejne 30 minut, a następnie owinąć pojedynczo w folię.Te ciasteczka najlepiej jeść w dniu, w którym są one wykonane. W przeciwnym razie pieczone w jagodach płaczą trochę przez glazurę. Smakują świetnie, ale mogą wyglądać trochę dziwnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweo świeżych borówkacho świeżych borówkach1mała garść(około 20) świeże jagody(około 20) świeże jagody32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny10krewetki i żyłkiCzekolada i masło. It ' s meant to beCzekolada i masło. It ' s meant to be1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)10krewetki i żyłki... bo lubię zamrozić całe ciastko polewą borówkową, pozostawić na około 30 minut ... potem ponad połowę ciastka polewą czekoladową. Śmieszne... bo lubię zamrozić całe ciastko polewą borówkową, pozostawić na około 30 minut ... potem ponad połowę ciastka polewą czekoladową. Śmieszne1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia- Ile tych grzesznych ciasteczek zjadam między obiadem a kolacją. Kolejne pytanie: Czy mogę nazwać te ciasteczka obiadem- Ile tych grzesznych ciasteczek zjadam między obiadem a kolacją. Kolejne pytanie: Czy mogę nazwać te ciasteczka obiadem10krewetki i żyłkiaaaand. Pliki cookieaaaand. Pliki cookie10krewetki i żyłkiTe ciasteczka najlepiej jeść w dniu, w którym są one wykonane. W przeciwnym razie pieczone w jagodach płaczą trochę przez glazurę. Smakują świetnie, ale mogą wyglądać trochę dziwnieTe ciasteczka najlepiej jeść w dniu, w którym są one wykonane. W przeciwnym razie pieczone w jagodach płaczą trochę przez glazurę. Smakują świetnie, ale mogą wyglądać trochę dziwnie10krewetki i żyłkiTe czarno-białe ciasteczka posypałam świeżymi jagodami upieczonymi w ciastku i polałam je polewą jagodowo-cytrynowąTe czarno-białe ciasteczka posypałam świeżymi jagodami upieczonymi w ciastku i polałam je polewą jagodowo-cytrynową10krewetki i żyłkiCzarno-białe ciasteczka są matowe. Wszyscy o tym wiecie, prawda?Czarno-białe ciasteczka są matowe. Wszyscy o tym wiecie, prawda?10krewetki i żyłkiJagodowe ciasteczka Czarno-białeJagodowe ciasteczka Czarno-białe11 łyżka suszonego oreganoposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier11 łyżka suszonego oreganolekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)10krewetki i żyłkiTak, zanurzyłem palec w tej glazurze. Tak ... więcej niż razTak, zanurzyłem palec w tej glazurze. Tak ... więcej niż raz5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna10sok z połowy cytrynysok z połowy cytryny5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O10krewetki i żyłkiUwielbiam też rozbijać jagody na fioletowy miąższ i robić z nich całkiem fioletową glazuręUwielbiam też rozbijać jagody na fioletowy miąższ i robić z nich całkiem fioletową glazurę10krewetki i żyłkiWydrukuj ten przepisWydrukuj ten przepis1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepółsłodkie kawałki czekoladypółsłodkie kawałki czekolady2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone11 łyżka suszonego oreganonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski2Batoniki toffi Heath1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny10krewetki i żyłkiadaptacja książki kucharskiej dla smakoszyadaptacja książki kucharskiej dla smakoszy1małe- Czy to niegrzeczne, gdy na przyjęciu, jeść trzy razy więcej niż gospodyni ... a potem poprosić o więcej jedzenia? Jeśli tak ... oops- Czy to niegrzeczne, gdy na przyjęciu, jeść trzy razy więcej niż gospodyni ... a potem poprosić o więcej jedzenia? Jeśli tak ... oops10krewetki i żyłkiCzy to bobby pin na powyższym zdjęciu? Tak. Geeez! Gdzie jest mój zdrowy rozsądekCzy to bobby pin na powyższym zdjęciu? Tak. Geeez! Gdzie jest mój zdrowy rozsądek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn