Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1554 kalorii, 20g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka i posypane te i ciasteczka się, ja również naprawdę kocham rozbicia jagody na fioletowy miąższ i czyniąc je w dość fioletowy szkliwo, półsłodkie kawałki czekolady, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasteczka czerwone, białe i jagodowe, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka czarno-białe.
Instrukcje
1
Piec przez około 15 minut, lub aż ciasteczka są lekko rumiane na dole i wiosna z powrotem dotknąć na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 10 minut, a następnie wyjąć do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia przed lukier.Do polewy Borówkowej: mała garść (ok. 2
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
W średniej wielkości misce, za pomocą widelca, bardzo dobrze rozgnieść jagody, aż pompa jest sproszkowany i jagody wypuścić swoje piękne fioletowe soki.
Dodać sok z cytryny, syrop kukurydziany i ekstrakt z wanilii i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Do Smarowania Wkładki
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6
Wlać cukier puder i 2 łyżeczki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Trzepaczka do całkowitego połączenia. Jeśli chcesz rozrzedzić glazurę tylko trochę więcej, dodaj tylko odrobinę więcej wody. Odstawić, aż będą gotowe do polewania ciasteczek. Jeśli glazura top twardnieje trochę, po prostu dać mu dobrą trzepaczką przed nałożeniem na ciasteczka
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
W kuchence mikrofalowej, roztopić masło i czekoladę w kuchence mikrofalowej. I zwykle kuchenka mikrofalowa tej mieszanki, aż masło jest nieco stopiony, a następnie po prostu mieszać do stopienia czekolady i masła razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
10
Dodaj syrop kukurydziany. Mieszaj. Odstawić szkliwo na bok, aż będzie gotowe do nałożenia na cookies.To glazura ciasteczka: Zezwalaj na ciasteczka gotować całkowicie. Użyj palców, aby szczotkować wszelkie dodatkowe okruchy od spodu ciastek. Całe dno ciastka polewamy szkliwem borówkowym.
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
11
Odstawić na około 30 minut. Po ustawieniu delikatnie polej połowę ciastka polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Pozostawić na kolejne 30 minut, a następnie owinąć pojedynczo w folię.Te ciasteczka najlepiej jeść w dniu, w którym są one wykonane. W przeciwnym razie pieczone w jagodach płaczą trochę przez glazurę. Smakują świetnie, ale mogą wyglądać trochę dziwnie.