Jagnięcina Vindaloo Curry

Jagnięcina Vindaloo Curry
Jagnięcina Vindaloo Curry jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 54g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, chili, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jagnięcina i ziemniaki Vindaloo, Vindaloo wieprzowe lub jagnięce, oraz Vindaloo do kurczaka lub jagnięciny dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Getrank Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Genialna świeżość uzupełnia ostre, wytrawne smaki grejpfruta, jabłka i białego pieprzu w tym wyjątkowym austriackim Gruner. Idealne wino na plażowe dni, piknikowe dni i na co dzień.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia76
Magazyn