Jagnięce Golonki Duszone Sojowo

Jagnięce Golonki Duszone Sojowo
Sojowe duszone jagnięce Shanks może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.9 za porcję. Jeśli masz ocet szampański, szalotki, azjatyckie gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać duży piec holenderski na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodaj wystarczającą ilość oleju, aby obficie pokryć dno patelni i podgrzać do prawie palenia. Ostrożnie wsuń golenie jagnięce w jedną warstwę. Nie tłocz patelni; gotuj partiami, jeśli to konieczne. Gotować na złoty kolor z jednej strony, o 4 protokół. Skręcić na drugą stronę i kontynuować gotowanie i obracając się równomiernie brązowy wszystkich stron i góry, o 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić cały tłuszcz z patelni. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Tymczasem, rozgrzać dużą patelnię sauté na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wystarczająco dużo oleju, aby obficie pokryć dno patelni i podgrzać, aż się połysk. Wymieszać w cebuli, szalotki, i czosnek. Doprawić szczyptą soli. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złocisty i miękki, o 10 protokół. 
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać mieszaninę cebuli na patelni z jagnięciną, wraz z gruszkami, szalotki, trawa cytrynowa, imbir, chile, anyż, wino, ocet, sos sojowy, i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać tyle wody, aby pokryć jagnięcinę przez ½ cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
9
Przykryć i doprowadzić do wrzenia.
10
Przełożyć do piekarnika i dusić, aż mięso będzie całkowicie miękkie i odpadnie z kości, około 3½ godziny. Odkryć i ostrożnie przenieść trzciny jagnięce do naczynia. Podnieść temperaturę piekarnika do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Odcedź płyn do duszenia przez sito o drobnych oczkach do dużego rondla, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Doprowadzić do wrzenia i nadal gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12
Włóż trzonki do holenderskiego pieca, mięso od strony dołu i wylej na nie zredukowaną ciecz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
13
Przenieść do piekarnika i gotować, fastrygowanie co 5 minut, aż lakierowane mahoń glazury, o 15 protokół. Na patelni powinien pozostać jeszcze syrop. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Podajemy jagnięce golonki z sosem łyżką na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn