Jagnięcina, papryka, ser owczy i jajka: Agnello, Peperoni, Cacio, e Uova

Jagnięcina, papryka, ser owczy i jajka: Agnello, Peperoni, Cacio, e Uova
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięciny, papryki, sera owczego i jaj: Agnello, Peperoni, Cacio, e Uovan. Ten przepis służy 6. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, oliwę z oliwek, baranka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Capreto Cacio e Uova: jagnięcina z sosem serowo-jajecznym, Pallotte cacio e uova (Kulki serowo-jajeczne), oraz Pollo coi peperoni (kurczak i papryka).

Instrukcje

1
W dużym, patelnia o dużym dnie lub holenderski piekarnik, podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu i dodać cebulę. Gotować przez 5 minut, aż zmięknie i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przyprawić kawałki jagnięciny solą i pieprzem i dodać do patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej i zapiekać jagnięcinę ze wszystkich stron, pracując partiami, jeśli to konieczne, aby uniknąć przeludnienia patelni. Wymieszać w winie, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką do włączenia rumiane kawałki mięsa i cebuli, i doprawić solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu przez około 90 minut, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj więcej wina lub wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać patelnię przed wyschnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Gdy mięso jest gotowane, połączyć ser, jajka i bułkę tartą w dużej misce i ubić razem. Doprawić solą i pieprzem i dodać upieczone paski pieprzu. Zwiększyć ciepło pod jagnięciny do wysokiej i dodać mieszaninę jaj na patelni. Wymieszać jak na jajecznicę i gotować, aż jajka twardnieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn