JAGNIĘCINA I NERKA HOT-POT

JAGNIĘCINA I NERKA HOT-POT
Need a danie główne bezglutenowe? Jagnięcina i nerki HOT-POT może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 34g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, ziemniaki, środkową szyjkę jagnięciny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 160 c. znak gazowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przyciąć kawałki mięsa z nadmiaru tłuszczu i spłukać wszelkie luźne drzazgi kości(czasami kości drzazgi, gdy rzeźnik je siekać).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Obrać tłuszcz otaczający nerkę. Ociąć skórę po zaokrąglonej stronie każdej nerki i odciągnąć ją z każdej strony, aż zostanie przymocowana tylko przez rdzeń. Wyciągnij jak najwięcej rdzenia, a następnie odetnij skórę i rdzeń blisko nerki ti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
4
Przeciąć każdą nerkę na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
5
Cebulę obrać i pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Ziemniaki obrać i pokroić w plastry o grubości 6 mm.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Napełnij gorący garnek lub głęboką zapiekankę naprzemiennymi warstwami ziemniaków, mięsa i nerek oraz cebuli, zaczynając od warstwy ziemniaków. Doprawić lekko między każdą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wlać zimny wywar. Na wierzchu warstwa ziemniaków, układając plastry tak, aby nakładały się na siebie jak dachówki, aby całkowicie pokryć mięso. Ziemniaki z drobnymi kawałkami masła i szczelnie przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Gotować w środku piekarnika przez półtorej godziny, zmniejszając w razie potrzeby ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Odkryć gorący garnek i gotować przez kolejne pół godziny, aby ziemniaki do brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Podawać z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn