Jack-o ' - Lantern Cake

Jack-o ' - Lantern Cake
Jack-o' - Lantern ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka mix ciasto, kolor żywności, bogaty & kremowy lukier waniliowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jack-O '- Lantern " tort, Jack-O ' - Lantern, oraz Jack-O ' - Lantern Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 2-ćwiartkowa okrągła zapiekanka lub 2 1/2-ćwiartkowa miska żaroodporna. Dodać 1 ciasto ciasto pudełko zgodnie z zaleceniami na polu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do zapiekanki.
3
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij ciasto z zapiekanki; umieść zaokrągloną stronę do góry na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Dodać, piec i ostudzić pozostałą mieszankę ciasta przy użyciu tej samej zapiekanki lub miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ostrym nożem ostrożnie pokrój kawałek od góry każdego ciasta, aby uzyskać płaską powierzchnię, na której ciasta zostaną umieszczone razem, tworząc kształt dyni. (Resztki ciasta można zapisać i dodać do innego przepisu, takiego jak budyń lub drobiazg w razie potrzeby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
W średniej misce, miejsce lukier; odcień z 9 kropli żółty i 6 kropli czerwony kolor żywności, aby pomarańczowy lukier. Na talerzu umieścić 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż 2/3 szklanki lukier pomarańczowy na ciasto prawie do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
PomarańczowyPomarańczowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Umieść drugi tort, zaokrąglony bok do góry, na matowym cieście, aby uzyskać okrągły kształt.
9
Rozłóż cienką warstwę lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut. Całe ciasto zamrozić z pozostałym lukrem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
PomarańczowyPomarańczowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Trim stożek lodów do żądanej wysokości dla łodygi; umieścić do góry nogami na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
11
Wytnij oczy, nos, usta, winorośl i liście z owocowych bułek przekąskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
RolkaRolka
12
Umieść na matowym cieście, aby utworzyć twarz. Przechowywać szczelnie przykryty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn