Jack & Guac Jibarito
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Jack & Guac Jibarito może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty, olej, ser big colby jack i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jibarito, Jamon Jibarito, oraz Burgery z grilla " Jibarito Style dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać awokado, majonez i czosnek do wymieszania.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać plantany; gotować 3 min. z każdej strony lub do miękkości i lekko zbrązowieje po obu stronach. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć równiny z patelni; spuścić na ręcznikach papierowych. Spłaszczyć plantany z tyłu szpatułki do 1/4-cala grubości; powrót do patelni. Gotować 1 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Wyjąć z patelni; spuścić na ręcznikach papierowych.
Rozprowadź mieszaninę awokado na 4 plastrach babki; top z sałatą, pomidorami, bekonem, serem i pozostałymi plastrami babki.