Jabłkowe kotlety wieprzowe i farsz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać jabłko kotlety wieprzowe i farsz spróbować. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 43 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz nadzienie z szarlotki, kotlety wieprzowe, mieszankę farszu kuchennego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety schabowe z farszem jabłkowym, Kotlety schabowe z farszem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowo-szałwiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Rozłóż nadzienie na ciasto na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; na wierzchu kotlety i farsz. Kryć się.
Piec 35 min. lub do czasu zakończenia kotletów (145F), przez ostatnie 5 min.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika; odstawić kotlety na 3 min. przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.