Jabłko Żurawina Porzeczka Ciasto Kruszonka

Jabłko Żurawina Porzeczka Ciasto Kruszonka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj szarlotki z porzeczką żurawinową. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1389 kalorii, 16G białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę ciasta, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 540 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ciasto jabłkowo-żurawinowo - porzeczkowe z polewą francuską, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową.

Instrukcje

1
Obrać i pokroić jabłka: obrać i pokroić jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Włóż plastry do miski i posypać je sokiem z cytryny (lub octem jabłkowym), jak pracować, aby je trochę bardziej cierpki (to zintensyfikuje ich smak) i zachować je odbarwiania podczas pracy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1/3 Do 1/2 Szklanki Posiekanych Orzechów1/3 Do 1/2 Szklanki Posiekanych Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj żurawinę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Moczyć porzeczki w brandy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
5
Umieść brandy i porzeczki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Odstawić na co najmniej godzinę, aż porzeczki będą pulchne. Podczas gdy porzeczki moczą się w brandy, obrać i pokroić jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
7
Zrób polewę streusel: 
8
Wymieszać 1 szklankę mąki i 2/3 szklanki brązowego cukru w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Dodać masło, krojąc je palcami lub blenderem do ciasta, aż mieszanina utworzy małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
11
Wrzucić plastry jabłka z cukrem, mąką, skórką, przyprawami, brandy, porzeczkami: w oddzielnej dużej misce wymieszać 1 szklankę białego cukru z 6 łyżkami mąki, skórką pomarańczową, cynamonem, gałką muszkatołową i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
PorzeczkiPorzeczki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Dodać jabłka i żurawinę do mieszaniny cukru i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
13
Dodaj porzeczki i brandy do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
14
Nadzienie jabłkowe włożyć do skorupki ciasta, na wierzch polać polewą streusel: nadzienie stos do ciasta bez ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
15
Posypać nadzieniem. Ustaw ciasto na blasze do pieczenia złapać soki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Piec: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
17
Piec na Dolnym stojaku, aż soki bubble, 55 do 65 minut. Jeśli ciasto brązowieje zbyt szybko, przykryj luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
18
Ustawić ciasto na stojaku, odkryte, do ostygnięcia przez 2 do 3 godzin.

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto z kruszonką. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Angel Late Harvest Riesling z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zbierane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, serników i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn