Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla

Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla
Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz roquefort, boczek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla, Sałata czerwona z jabłkami i chipsami parmezan, oraz Filet Mignon z Roquefortem i czerwonym liściem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, następnie dodać pumpernikel do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Ubić razem ocet i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do emulgowania, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Połówka jabłka wzdłuż i rdzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Pokrój połówki jabłka w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
8
Wrzuć sałatę z żurawiną, jabłkiem, grzankami, połową boczku i sosem. Sałatkę podzielić na talerze, następnie doprawić Roquefortem i posypać pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Ser RoquefortSer Roquefort
GrzankiGrzanki
SałataSałata
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
BoczekBoczek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn