Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla
Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz roquefort, boczek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla, Sałata czerwona z jabłkami i chipsami parmezan, oraz Filet Mignon z Roquefortem i czerwonym liściem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 5 protokół.
Przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, następnie dodać pumpernikel do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 4 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Ubić razem ocet i musztardę.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do emulgowania, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Połówka jabłka wzdłuż i rdzenia.
Pokrój połówki jabłka w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Wrzuć sałatę z żurawiną, jabłkiem, grzankami, połową boczku i sosem. Sałatkę podzielić na talerze, następnie doprawić Roquefortem i posypać pozostałym boczkiem.