Jabłko Rodzynki Graham Budyń
Jabłko rodzynki Graham Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 55. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka cukru, rodzynki, cynamonowe krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Rodzynkami Jabłkowymi, Budyń Chlebowy Jabłkowo-Rodzynkowy, oraz Budyń chlebowy z jabłkami i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Kawałki Grahama, jabłka i rodzynki wymieszać W 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia; odstawić.
Ubić jajka, mleko, cukier i ekstrakt trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają; zalać mieszaniną Grahama. Przykryć folią.
Piec 40-45 min.lub do momentu ustawienia środka, zdejmując folię po 30 min. Lekko schłodzić.
Podawać na ciepło lub na zimno z ubitą polewą. Resztki deseru przechowywać w lodówce.