Jabłko-Pekan Vegan Haroset na Paschę
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać Apple-Pecan Vegan Haroset na Paschę spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 132 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 112 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, zmielony cynamon, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pascha Jabłko Pecan Pie, Klasyczny Jabłkowy Haroset, oraz Wegańska szarlotka w cieście orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz rodzynki, sok jabłkowy i cukier i mocz przez 1 godzinę.
Przenieść mieszaninę rodzynek do robota kuchennego.
Dodaj jabłka, pekan, i cynamon i pulse połączyć. Nie przesadzaj, ponieważ chcesz, aby Tekstura pozostała nieco gruba.
Przełożyć do małej miski.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Prawidłowo przechowywane, będzie przechowywać do 2 dni.