Jabłko Pekan Francuskie Tosty Muffinki

Jabłko Pekan Francuskie Tosty Muffinki
Przepis Apple Pecan French Tost Muffins jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, brązowy cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. 874 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jabłko Streusel Francuskie Tosty Muffinki, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Francuskie Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż osiem kubków muffin z foliową babeczką liners.In dużą miskę, ubić jajka, mleko i sól do wymieszania.Rozerwać chleb na małe kawałki wielkości kęsa, i wrzucić go do miski, dobrze mieszając równomiernie zwilżyć wszystkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Posypać brązowy cukier i pekan na chleb i wrzucić ponownie lekko do dystrybucji.Łyżka trochę mieszanki chleba na dno każdej wyłożonej Muffin cup, wypełniając każdą filiżankę o 1/3 pełny. Łyżka 1/2 łyżki masła jabłkowego na wierzchu każdego. Łyżka kolejną porcję mieszanki chleba na wierzchu, aby napełnić każdą filiżankę muffin około 3/4 pełne. Łyżkę pozostałego 1/2 łyżki masła jabłkowego na wierzchu każdego i zakończyć pozostałą mieszaninę chleba, montując go obficie wypełnić każdą filiżankę. Lekko nacisnąć mieszaninę w każdej filiżance muffinki, aby mocno się zapakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Piecz babeczki przez 20 minut lub aż będą twarde, złociste i lekko sprężyste w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Posypać wierzch cukrem pudrem i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z syropem klonowym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn