Jabłka Szkliwione
Szkliwione jabłka to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok jabłkowy, sok z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Szkliwione Jabłka Cynamonowe, Jabłka Przyprawione Szkliwione, oraz Szynka Glazurowana Z Prażonymi Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka rdzeń, i pokroić każdy na 1/2-cala-grube pierścienie.
Wymieszać sok jabłkowy i 3 kolejne składniki.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; gotować pierścienie jabłkowe, partiami, aż rumiane z obu stron. Powrót wszystkie pierścienie jabłka na patelni; skropić mieszaniną soku i posypać cukrem.
Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości i szkliwione.
W razie potrzeby podawać na ciepło z bitą śmietaną.