Jęczmienne Risotto z letnimi warzywami

Jęczmienne Risotto z letnimi warzywami
Jęczmienne Risotto z letnimi warzywami to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 257 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pomidorów, szalotki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami, Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami, oraz Na letnie sałatki i jęczmień z warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 6 szklanek wody i soli w średnim rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj squash, papryka, i zielona fasola na patelni; smażyć 6 minut lub do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzać pozostałe 4 łyżeczki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodaj szalotki i czosnek na patelnię; gotować 3 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać jęczmień; gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z winem; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie się wchłonie, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj mieszaninę wody, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja wody zostanie wchłonięta przed dodaniem następnego (łącznie około 45 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Dodaj mieszankę do squasha i gotuj 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z pomidorem i bazylią. Top z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn