Jęczmień Kalamata

Jęczmień Kalamata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jęczmienia Kalamata. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 147 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kalamatan i Tapenada figowa, Herbed Kalamatan Olives, oraz Chleb Oliwny Kalamatan.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 1/3 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; dodać jęczmień. Przykryć i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać paprykę i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odstawić 5 minut; puch widelcem przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn