Island Citrus Fish
Ten przepis służy 20 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 40 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, filety z dorsza, 1/4 szklanki włoskiego sosu kraft lite i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ryby Wyspowe, Sałatka Rybna Z Wyspy Pacyfiku, oraz Cytrusowe ryby dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Połączyć cukier i kminek; posypać 2 łyżki. mieszanka cukru nad rybą.
Umieść rybę na patelni, strona cukru w dół; posypać pozostałą mieszaniną cukru.
Gotować od 3 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj sok z limonki i pomarańczy na patelni. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kolendrą i miętą. Łyżka równomiernie na rybę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku