Irlandzkie Puree Ziemniaczane
Irlandzkie puree ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, kapusta, ząbki czosnku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Irlandzkie Puree Ziemniaczane, Colcannon (Irish Puree Potatoes), oraz Irish Cod Pie Z Puree Ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym garnku; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Powrót mieszaniny ziemniaków do patelni.
Dodać serek śmietankowy i kolejne 4 składniki (serek śmietankowy przez paprykę); zacieru z masą ziemniaczaną. Łyżka mieszanki ziemniaków do 1 1/2-quart zapiekanka pokryta sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut lub do całkowitego ogrzania.
Uwaga: Można to zrobić dzień wcześniej; po prostu schłodzić, przykryć i przechowywać w lodówce. Podgrzać w piekarniku lub kuchence mikrofalowej.