Instant Vegan Alfredo

Instant Vegan Alfredo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Instant Vegan Alfredo spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,04 zł za porcję. 4320 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać odżywcze drożdże, jedwabne tofu, gałka muszkatołowa i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Instant Pot Vegan Mac N ' Cheese, Instant Can 't Tell It' s Vegan Pumpkin Soup, oraz Instant Pot Vegan Quinoa Burrito Bowls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blend Tofu z mleka nie-mlecznych, gałka muszkatołowa, czosnek, cebula i lekkie szczypta pieprzu cayenne (opcjonalnie, lub alternatywnie, dodać kroplę lub dwie z ostrym sosem), aż gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Substytut MlekaSubstytut Mleka
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Przenieść mieszaninę do rondla i ubić w drożdże odżywcze, mąka i 1 łyżka wegańskiego parmezanu. Gotować na średnim ogniu i pozostawić do zgęstnienia. Smak, dodaj sól i czarny pieprz do smaku i dostosowując inne przyprawy (więcej parmezanu, więcej czosnku itp.) zgodnie z życzeniem. Wrzucić 2-3 szklanki gotowanego makaronu pełnoziarnistego lub brązowego ryżu i warzyw, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Makaron Z Brązowym RyżemMakaron Z Brązowym Ryżem
Goya SazonGoya Sazon
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Podawać natychmiast.Informacje Żywieniowe
1
2Amount na porcję
2
Kalorie
3
318Fat
4
10g
5
Węglowodany
6
10gdietary Fiber11gSugars8. 50gProtein35g

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia63
Magazyn