Indywidualne Tarty Jajeczne
Poszczególne tarty jajeczne wymagają ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 233 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka biszkopt pieczenia mix, masło, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Indywidualne Tarty Morelowe, oraz Indywidualne Placki Rabarbarowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Połącz mieszankę do pieczenia, masło i wrzącą wodę. Podzielić mieszankę herbatników między kubki muffin.
Rozłóż pokrywając dół i do góry boki trochę.
Posypać kiełbasą i cebulą.
Jajka wymieszać ze śmietaną.
Wlać równe ilości mieszanki jaj do kubków muffin. Przykryj serem szwajcarskim.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut, aż jajka się ułożą.