Indywidualne porcje ryb Gefilte
Przepis poszczególnych porcji ryb Gefilte może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 81 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej roślinny, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Gefilte, Rybitwa Gefilte Czerwona, oraz Nie-moja-matka ' s Gefilte Fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Włożyć cebulę do robota kuchennego i kilka razy pulsować, Aby grubo posiekać.
Cebulę przełożyć do dużej miski.
Umieść marchew w malakserze i pulsuj raz lub dwa razy, aby posiekać; proces aż do bardzo drobno posiekanego, około 30 sekund.
Filety z siei umieścić w maszynce do gotowania i mielić, aż ryba stanie się drobną pastą, około 2 minut.
Połącz cebulę, marchewkę i sieję z zimną wodą, mączką Macy, jajkiem, białkami, cukrem, olejem roślinnym, gałką muszkatołową, solą i czarnym pieprzem, mieszając, aby dobrze połączyć. Łyżka bieli wymieszać w 16 filiżanek muffin, wypełniając je na poziomie górnej krawędzi.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto rybne gefilte zostaną ustawione i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta, około 1 godziny.
Ostudzić w kubkach muffin, usunąć, przykryć, i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.