Indywidualne placki orzechowe ze słodkim herbacianym sosem karmelowym

Indywidualne placki orzechowe ze słodkim herbacianym sosem karmelowym
Poszczególne Pecan placki z sosem słodkiej herbaty Karmel jest Południowy przepis, który służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 959 kalorii. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka soli, masła, mielonych orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pojedyncze Ciasta Pekan, Słodkie Placki Ziemniaczane Z Lepkim Sosem Karmelowo-Orzechowym, oraz Placki dyniowe z karmelowym nadzieniem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce połączyć mielone pekan, mąkę, sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i proces, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Wlać białko jaja i zmiksować, aby związać ciasto, dopóki nie będzie zbyt mokre lub lepkie. Wycisnąć niewielką ilość ciasta razem, jeśli jest kruche, dodać wodę z lodem, 1 łyżkę na raz. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Lekko posmaruj 12-filiżankową tacę na muffinki sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do około 2 stóp kwadratowych, a następnie użyj małej miski o średnicy 3 cali lub dużej formy pierścieniowej 3 cali jako przewodnika do wycinania okręgów. Powinny mieć nieco większą średnicę niż otwór w blaszce muffinki, więc po wciśnięciu krawędzie sięgają w połowie boków puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W dużej misce wymieszaj jajka, aż staną się pieniste, a następnie zmiksuj cukry. Wymieszać z roztopionym masłem, wanilią, syropem i solą, aż do dobrze wymieszanego. Ułóż orzeszki pekan na dnie skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
8
Wlać nadzienie, aby wypełnić skorupki prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
9
Piec, aż nadzienie jest ustawione i lekko nadmuchane, około 25 do 30 minut. Test na doneness przez wbicie cienkiego noża w środek ciasta, jeśli wyjdzie całkiem czysty, możesz iść.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Przenieść placki do stojaka i ostudzić.
11
Podczas pieczenia ciasta przygotuj słodki herbaciany sos karmelowy. Zacznijcie robić herbatę. Doprowadzić 2 szklanki zimnej wody do wrzenia w dużym ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Herbata SłodkaHerbata Słodka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Dodaj torebki herbaty, przykryć i niech strome przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
13
Wyjmij torebki z herbatą (wyciśnij je), a następnie wróć do gotowania na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę - więc masz 1 filiżankę naprawdę mocnej herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
14
Dodaj 1/2 szklanki cukru do rondla i nadal gotować na wolnym ogniu. Gotować, wirując garnek wokół, aż mieszanina jest głęboki karmelowy kolor i wygląda jak syrop, o 10 protokół. Ostrożnie wlać śmietanę, należy uważać, ponieważ będzie bąbelki i nadal gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Podawać z pojedynczymi plackami pekanowymi i gałką lodów z ziaren wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn