Indywidualne Chipsy Wiśniowo-Migdałowe
Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 534 kalorie, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Indywidualne Chipsy Wiśniowo-Waniliowe W Słoiczkach, Czekoladowe Migdałowe Chipsy Wiśniowe, oraz Indywidualne Chipsy Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. dla mieszaniny okruchów, w średniej misce, połączyć mąkę, cukier granulowany, brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Zimne masło pokroić na kawałki.
Dodaj masło do miski i za pomocą widelca lub blendera do ciasta pokroić go w mieszaninę mąki, aż będzie przypominał grubą okruchy.
Dodać pokrojone migdały i wymieszać.
W misce umieść jeszcze zamrożone wiśnie, dodaj cukier, skrobię kukurydzianą i ekstrakt z migdałów. Delikatnie wymieszać wiśnie do połączenia. Podzielić mieszankę wiśni pomiędzy 8 ramekinów (po około ½ szklanki). Wierzch obficie mieszanką okruchów, wyrównując powierzchnię.
Piec w temperaturze 350 F przez 45 minut lub do momentu, aż polewa będzie chrupiąca i złocisto-brązowa. Jeśli polewa wydaje się underdone, kontynuować pieczenie w krokach 10 minut, aż to się skończy.
Dodać śmietanę i cukier do miski miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać do lekkości i puszystości. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Chipsy podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze z odrobiną świeżo bitej śmietany lub lodów waniliowych.