Indywidualne bochenki szynki
Przygotowanie poszczególnych bochenków szynki zajmuje około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka, 32 g tłuszczu i łącznie 624 kalorie. Za 2,29 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Mieszanka mleka, octu jabłkowego, jajka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 43%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pojedyncze bochenki mięsne, Pojedyncze bochenki mięsne i Pojedyncze bochenki polenty z rozmarynem.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mleko, jajko, bułkę tartą, cebulę, musztardę, sól i pieprz. Pokruszyć szynkę, wołowinę i wieprzowinę na mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformuj dwa kawałki o średnicy 4-1/2 cala. x 2-1/2 cala. bochenki.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25 minut.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj brązowy cukier, sok ananasowy, ocet i musztardę.
Rozłóż połowę mieszanki na bochenkach; piec 5 minut dłużej.
Posmaruj pozostałą mieszanką.
Piec 5-10 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.