Indyk z włoskim farszem mięsnym
Indyk z włoskim farszem mięsnym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 67g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Sprawdza się jako dość niedroga przystawka dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek w proszku, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Just-Like-Thanksgiving Turkey Meat Loaf, Loosen-YER-Belt Thanksgiving Turkey Farsz, oraz Dzień po Święcie Dziękczynienia farsz i zapiekanka śniadaniowa z indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę na patelni, i gotować i mieszać mięso, aż rumiane i kruche, rozbijając go na kawałki, jak gotuje, o 10 protokół.
Zmieloną wołowinę umieścić w dużej misce.
Chleb rozedrzeć na szorstkie kawałki i umieścić w misce, moczyć chleb w wodzie, aż wilgotne, i wycisnąć wodę z chleba. Mokry chleb pokruszyć w misce z mieloną wołowiną.
Wymieszaj cebulę, seler, grzyby, 4 ząbki czosnku, pietruszkę płaskolistną, parmezan i jajko, aż do całkowitego połączenia. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Spłucz indyka i osusz papierowymi ręcznikami. Lekko napełnić indyka mieszanką mielonej wołowiny i umieścić na patelni z pokrywką. Natrzyj indyka oliwą z oliwek, wyciśnij cytryny na indyka i posyp jeszcze 2 ząbki czosnku, czosnek w proszku i więcej soli i czarnego pieprzu na ptaku.
Indyka pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż skóra się zarumieni, około 45 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni C (175 stopni C) i przykryj indyka pokrywką. Kontynuuj pieczenie, aż soki przejdą jasne i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożonego w najgrubszą część uda odczytuje 180 stopni F (80 stopni C), O 5 więcej godzin. Baste czasami. Jeśli dno patelni wygląda na suche, wlej wodę.