Indyk z włoskim farszem mięsnym

Indyk z włoskim farszem mięsnym
Indyk z włoskim farszem mięsnym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 67g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Sprawdza się jako dość niedroga przystawka dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek w proszku, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Just-Like-Thanksgiving Turkey Meat Loaf, Loosen-YER-Belt Thanksgiving Turkey Farsz, oraz Dzień po Święcie Dziękczynienia farsz i zapiekanka śniadaniowa z indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść mieloną wołowinę na patelni, i gotować i mieszać mięso, aż rumiane i kruche, rozbijając go na kawałki, jak gotuje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Spuścić smar.
4
Zmieloną wołowinę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Chleb rozedrzeć na szorstkie kawałki i umieścić w misce, moczyć chleb w wodzie, aż wilgotne, i wycisnąć wodę z chleba. Mokry chleb pokruszyć w misce z mieloną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Wymieszaj cebulę, seler, grzyby, 4 ząbki czosnku, pietruszkę płaskolistną, parmezan i jajko, aż do całkowitego połączenia. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Spłucz indyka i osusz papierowymi ręcznikami. Lekko napełnić indyka mieszanką mielonej wołowiny i umieścić na patelni z pokrywką. Natrzyj indyka oliwą z oliwek, wyciśnij cytryny na indyka i posyp jeszcze 2 ząbki czosnku, czosnek w proszku i więcej soli i czarnego pieprzu na ptaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Indyka pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż skóra się zarumieni, około 45 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni C (175 stopni C) i przykryj indyka pokrywką. Kontynuuj pieczenie, aż soki przejdą jasne i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożonego w najgrubszą część uda odczytuje 180 stopni F (80 stopni C), O 5 więcej godzin. Baste czasami. Jeśli dno patelni wygląda na suche, wlej wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia33
Magazyn